Zabrane vezane za spavaće sobe


- Nikada ne postavljajte nikakvu vodenu masu u spavaću sobu. Akvariji, fontanice, vaze, pa čak i slike koje prikazuju vodu stvaraju jako loš Feng Shui.


- Srodno s prethodno navedenim, niti živim ribicama nije mjesto u spavaćoj sobi.


- Kad smo kod životinja, slike i figurice grabežljivih životinja simboliziraju opasnost i privlače nesreću u Vaš život, postavljene bilo gdje u dom-u, a posebno u spavaćoj sobi.


- Biljke su još jedan tabu u feng shui-u za spavaće sobe. Bilo da su naslikane, umjetne, suhe, rezane ili žive privlače "slobodne lovce" u Vaš brak, dovodeći do razdora među supružnicima i seksualnih skandala.


- Ispod bračnog kreveta smijete držati dragocjenosti i povoljne simbole, ali nikako nemojte pretvoriti prostor ispod kreveta u skladište za svu nepotrebnu robu koju nemate gdje smjestiti i u kojem se skuplja prljavština, prašina i stvara loša energija.


- Ogledala u spavaćoj sobi potpuno su zabranjena. Ne samo da dovode do raspada braka i nesloge među supružnicima, ona privlače bolest i preuranjenu smrt.


- Isto vrijedi i za TV prijamnik, reflektirajuća stakla na slikama i sve ostale reflektirajuće površine.


- Kupaonica, toalet i kuhinja neka se nikada ne nađu ispod ili iznad Vaše spavaće sobe, a ako su pored neka ne budu iza zida na koji je naslonjen Vaš bračni krevet.

Pratite nas na fejsu

Google plus