Kompatibilnost doma i njegovih stanara

Ovo je pomalo škakljivo pitanje, jer se radi o okvirnoj informaciji koja služi kao konstuktivna iako ne nužno i 100% precizna i točna referenca koja može biti od pomoći pri odabiru i uređenju doma.

 

Generalno se može reći da osobama istočne grupe bolje odgovaraju kuće koje također pripadaju istočnoj grupi i sukladno tome osobama zapadne grupe bolje odgovaraju kuće koje također pripadaju zapadnoj grupi. No to je vrlo gruba podjela. Slijedeća tabela dati će nam nešto detaljniji uvid u međusobnu kompatibilnost različitih vrsta kuća i njihovih stanara. F1 predstavlja najbolju moguću kompatibilnost, a H4 najlošiju.

No, ne očajavajte. Savršenstvo ne postoji, barem ne u materijalnom svijetu, stoga se često moramo zadovoljiti kompromisnim rješenjima i izvući najbolje iz pruženih mogućnosti. Iako možda niste kompatibilni sa svojim domom, poštujte njegovu energiju boravkom u njegovim pozitivnim sektorima, kuhajte u nekom od njegovih negativnih sektora, ali uvijek (ili što je češće moguće) budite okrenuti prema nekom od svojih pozitivnih pravaca i ne dajte se obeshrabriti, sreća će Vam se ipak nasmiješiti.

Pratite nas na fejsu

Google plus