Ceste i prilazni putevi


Ove ljudske građevine mogu donijeti veliku sreću ili nesreću Vama i Vašoj obitelji i igraju važnu ulogu u utjecaju okoliša na Vaš dom.


Bilo da je u pitanju cesta ili prilazni put, pokušajte izbjeći situaciju da živite na kraju nekog puta. U sretnim vremenima ova konstelacija neće Vam škoditi, no čim Vam se sreća preokrene, život na kraju puta dodatno će otežati situaciju simbolizirajući bezizlaznost iz problema.


Križanja su nepovoljna u svakom obliku. Ako živite naspram ceste ili puta koji ide direktno ka Vašem domu (T- križanje) ili pored Y- križanja kaže se da Vam, simbolički gledano, ubojica ulazi u dom, a to se ni na koji način ne može pozitivno protumačiti, pa čak i ako je samo simbolika u pitanju. Vrlo je važno stvoriti neku vrstu pregrade između križanja i Vašeg doma kako biste vizualno zaštitili svoj dom od nepovoljnog utjecaja.


Život na krivini ili pored zavojitog puta može biti povoljan ili ne, ovisno o tome s koje strane krivine Vam se nalazi dom. Uvijek je dobro da zavoj simbolički grli vašu kuću, dakle da ste na unutarnjoj strani krivine. Nepovoljno je živjeti s vanjske strane zavoja, jer se tako put pretvara u oštricu noža koja siječe Vaš dom i Vašu sreću.


Cesta kraj koje Vam se nalazi kuća trebala bi biti prometna, no tijek prometa ne bi smio biti brz, a niti imati zastoje. Prebrz promet stvara nepovoljnu energiju, a zastoji akumuliraju ustajalu energiju koja je jednako nepovoljna. Ukoliko je cesta prebrza postavite neku vizualnu blokadu između kuće i nje. To može biti visoka ograda ili drvored, važno da skriva pogled na cestu.

Pratite nas na fejsu

Google plus