Ljubav jugozapadni sektor

Želimo imati djecu


Upoznali ste se, zaljubili, vjenčali i sada želite potomstvo, a od rode ni traga ni glasa. Obavili ste sve liječničke pretrage i oboje ste zdravi, ali nikako da zatrudnite. Feng Shui ima rješenje i za Vas.

Opširnije:Želimo imati djecu

Privlačenje ljubavne sreće u spavaćoj sobi


Spavaću sobu bi u principu trebalo što manje aktivirati. U njoj bi trebao prevladavati Yin ugođaj, stoga što ona služi kao prostorija za odmor. Pretjerano aktiviranje i pojačavanje energija pojedinih sektora dovodi do prevladavanja Yang ugođaja, koji pogoduje aktivnosti i stoga onemogućava potpuno opuštanje i odmor.

Opširnije:Privlačenje ljubavne sreće u spavaćoj sobi

Ja bi se udala

 

Najveći strah većine, da navedem prvo mame koje imaju kćeri ili kćeri same, pripadnica ljepšeg spola. Što ako se ne udam!?! Horor! Bio je i moj, prije nego sam upoznala svog supruga i saznala za Feng Shui. Učinci Feng Shui-a najlakše su uočljivi upravo na ovom području, stoga glave gore, djevojke.

Opširnije:Ja bi se udala

Jugozapad - ljubavni sektor


Jugozapadni sektor u dom-u je sektor ljubavi i bračnih i obiteljskih odnosa po feng shui-u. Tradicionalno, on je mjesto majke (majke zemlje, majke obitelji) i trigrama Kun, koji je prikazan trima isprekidanim linijama i na taj način simbolizira krajnju popustljivost, Yin. Njegov element je zemlja, a boje vezane za njega su oker i sve nijanse zemljanih boja (smeđe, teracot, bež). Što to u praksi znači u feng shui-u?

Opširnije:Jugozapad - ljubavni sektor

Izbočine i udubine u jugozapadnom sektoru

 

Za početak ćemo definirati pojmove, kako ne bi dolazilo do nejasnoća. Pojam izbočine i udubine u ovom tekstu odnosi se na oblik kuće, dakle tlocrta.  U tom kontekstu izbočina se smatra povoljnošću, a udubina nepovoljnošću. Kada razmatramo pojedine prostorije i njihov oblik, o čemu u ovom tekstu neće biti govora, definicija navedenih pojmova ponešto se razlikuje.

Opširnije:Izbočine i udubine u jugozapadnom sektoru

Pratite nas na fejsu

Google plus