Prihodi jugoistočni sektor

Kineska tronoga žaba

 

Omiljena među Kinezima i korisnicima Feng Shuia, ova žaba je savršen simbol bogatstva i blagostanja. Možda ćete imati problema s nabavljanjem ove figurice. Osobno iskustvo mi govori da ih je u nas doista teško naći, no ako imate mogućnosti kupnje putem Interneta problem je riješen.

Opširnije:Kineska tronoga žaba

Simboli bogatstva i blagostanja


Postoji pregršt simbola koji privlače bogatstvo po feng shui teoriji u Vaš život. Da biste imali povećane prihode nije potrebno sve ih koristiti. Odlučite se za one koji Vam se najviše sviđaju i koji Vas osobno najviše asociraju na bogatstvo i blagostanje.

Opširnije:Simboli bogatstva i blagostanja

Aktiviranje jugoistoka


Prema Pa Kua kvadratu, jugoistočni sektor vezan je za stjecanje bogatstva i zarađivanje novca. To je drveni sektor, koji simbolizira rast i razvoj. Njegova boja je zelena, a oblik pravokutan. Godišnje doba vezano za ovaj sektor je proljeće. Tradicionalno, ovaj sektor pripada najstarijoj kćeri.

Opširnije:Aktiviranje jugoistoka

Kornjača na sjeveru

 

Moj osobni favorit među Feng Shui simbolima je kornjača. Ona je simbol zaštite, polaganog ali sigurnog napretka, mudrosti, izdržljivosti i dugovječnosti. Poznata je i omiljena među raznim kulturama iz različitih razloga.

Opširnije:Kornjača na sjeveru

Pratite nas na fejsu

Google plus