Aktiviranje jugozapadnog sektora u vrtu

 

Jugozapadni sektor je, kako znamo sektor ljubavi i bračne i obiteljske sreće. Ovom sektoru pripada element zemlje. Da bismo privukli ovakvu vrstu sreće, potrebno je ojačati zemljani element. U vrtu to možemo na dva jednostavna načina.

 

Prvi način je taj da u jugozapadni sektor zaspete ukrasnim kamenjem ili šljunkom. U uglu ili uza zid potrebno je dodati devet nešto većih kamenova, od kojih će se dva posebno isticati. Ova dva kamena ukrasite crvenom vrpcom, koju ćete vezati oko njih ili na njih nacrtajte crvenom bojom znak duple sreće. Na taj način ojačali ste energiju zemlje postavljanjem kamenja, a crvenom trakom ili znakovima privukli ljubav u svoj život.

 

Drugi način sastoji se u tome da postavite šuplju cijev u jugozapadnom sektoru vrta, na čiji vrh ćete postaviti nekakvu lampu, bilo što, što baca jako svjetlo. Bitno je da je cijev ukopana u zemlji, a viri iznad minimalno metar i pol. Umjesto toga možete postaviti i vrtnu lampu, ako odgovara navedenim kriterijima. Potrebno je da svjetlo gori barem nekoliko sati, recimo predvečer, mada ga možete ostaviti uključeno i 24 sata dnevno. Ukoliko tražite ozbiljnog partnera za brak ili imate kćeri u dobi za udaju, ili pak sinove u dobi za ženidbu, ovom metodom osigurat ćete ulazak ozbiljnih osoba časnih namjera u svoj ili život Vaše djece.

Pratite nas na fejsu

Google plus