Kakav je Majmun

Majmun simbol Kineskog horoskopa

Kineski horoskop kaže da je Vaš životni moto: život je igra, koja je, ako je pravilno igrate, vrlo zabavna. Onaj tko ovaj materijlani život na Zemlji ozbiljno shvaća, sam si je kriv.

Opširnije:Kakav je Majmun

Žena i muškarac Majmun

 

Nije tajna da postoje razlike u načinu funkcioniranja muškaraca i žena. Brojne knjige moderne psihologije bave se tom tematikom, koju su prije više tisuća godina prepoznali drevni kineski astrolozi.

Opširnije:Žena i muškarac Majmun

Utjecaj godišnjeg elementa na znak Majmuna

 

Majmunov budni razum tjera ga da se istovremeno bavi s više različitih projekata. Ponekad djeluje kao da se malo upleo, no na koncu on iz svake situacije izlazi kao pobjednik. A svojom elokventnošću u stanju je uvjeriti i najvećeg skeptika u svoje zamisli.

Opširnije:Utjecaj godišnjeg elementa na znak Majmuna

Kako osvojiti Majmuna

 

Kako postoje razlike u funkcioniranju muškaraca i žena tako postoje razlike i u metodama zavođenja.

Opširnije:Kako osvojiti Majmuna

Kombinacija kineskog i zapadnjačkog horoskopa za znak Majmuna

 

U ovom tekstu će biti govora o utjecaju zapadnjačkog horoskopskog znaka na kineski.

Opširnije:Kombinacija kineskog i zapadnjačkog horoskopa za znak Majmuna

Vrline i mane Majmuna

 

Evo kratkog psihograma kineskog znaka Majmuna.

Opširnije:Vrline i mane Majmuna

Slaganje Majmuna s drugim znakovima u ljubavi i prijateljstvu

 

Majmun je u ljubavi podjednako lepršav kao i u prijateljstvu. Nikada ne možete biti sigurni koliko si mu namjere ozbiljne, jer one to u pravilu nisu. I baš onda kada pomislite da ste ga osvojili, on će odlepršati dalje, u novu avanturu.

Opširnije:Slaganje Majmuna s drugim znakovima u ljubavi i prijateljstvu

Slaganje Majmuna s drugim znakovima u poslu

 

Majmun se osjeća rođenim za stjecanje bogatstva. Pri tom ne zazire od napornog rada, no ipak pokušava unijeti i dozu stila u posao koji radi.

Opširnije:Slaganje Majmuna s drugim znakovima u poslu

Majmun kao roditelj

 

Logika i inteligencija glavne su odlike Majmunovog karaktera. Ito očekuje od svoje djece. To će biti teško onaj malo sporijoj djeci. Svojim pomalo nadmoćnim držanjem, Majmuni ponekad znaju ići na živce svojoj djeci.

Opširnije:Majmun kao roditelj

Zdravlje i ishrana Majmuna

 

Živahnom Majmunu jednostavno ne pristaje briga za zdravlje. Ponekad niti ne primijeti da mu se sprema bolest, ponekad ignorira početne simptome dok bolest ne uzme toliko maha da se više ne može ignorirati. Majmuni nisu skloni samopregledima. Oni se pouzdaju u svoju izdržljivost i sposobnost da se uvijek dočekaju na noge. Nikada ne dopuštaju da im neke sitne boljkice kvare raspoloženje.

Opširnije:Zdravlje i ishrana Majmuna

Talenti, poziv i zanimanje Majmuna

 

Majmun se spominje u mnogim drevnim kineskim legendama, pri čemu mu se pripisuju brojni talenti. On je simbol ljudske prirode, sa svim njezinim vrlinama i manama. U drevnim tekstovima Majmun nerjetko dovodi sebe u razne nezavidne situacije iz kojih se svojom umješnoću uspijeva izvući bez da pretrpi štetu.

Opširnije:Talenti, poziv i zanimanje Majmuna

Pratite nas na fejsu

Google plus