Kakav je Pijetao

 Pijetao simbol Kineskog horoskopa
Vi ste u kineskom horoskopu osoba koja rijetko prolazi nezamijećeno. Bilo zbog odjeće, hoda ili postignuća, nije Vas moguće ne zamijetiti. I upravo to je ono što Vi uistinu želite, biti zamijećeni. Iako to nećete priznati, važno Vam je što drugi misle o Vama, stoga posebnu pozornost pridajete svom izgledu i stilu odijevanja.

Opširnije:Kakav je Pijetao

Žena i muškarac Pijetao

 
Nije tajna da postoje razlike u načinu funkcioniranja muškaraca i žena. Brojne knjige moderne psihologije bave se tom tematikom, koju su prije više tisuća godina prepoznali drevni kineski astrolozi.

Opširnije:Žena i muškarac Pijetao

Utjecaj godišnjeg elementa na znak Pijetla

 
Poput Tigra i Pijetao posjeduje prirodni autoritet, koji zna dobro iskoristiti za svoj probitak. Spretnost u poslovanju i ophođenju s novcem olakšava mu postizanje ciljeva. Privatno, blista svojim izgledom i uglađenim manirima.

Opširnije:Utjecaj godišnjeg elementa na znak Pijetla

Kako osvojiti Pijetla

 
Kako postoje razlike u funkcioniranju muškaraca i žena tako postoje razlike i u metodama zavođenja.

Opširnije:Kako osvojiti Pijetla

Kombinacija kineskog i zapadnjačkog horoskopa za znak Pijetla

 
U ovom tekstu će biti govora o utjecaju zapadnjačkog horoskopskog znaka na kineski.

Opširnije:Kombinacija kineskog i zapadnjačkog horoskopa za znak Pijetla

Vrline i mane Pijetla

 
Ako ste ikada imali Pijetla za šefa, teško da možete zamisliti kao oni mogu imati dobre osobine. No iznenadli biste se, kada biste imali mogućnost tog istog šefa upoznati u nekim drugim okolnostima.

Opširnije:Vrline i mane Pijetla

Slaganje Pijetla s drugim znakovima u ljubavi i prijateljstvu

 
Pijetao se rado hvali svojim osvajanjima, no to je samo fasada. U dubini duše on je vjeran, ljubomoran i konzervativan obiteljski čovjek.

Opširnije:Slaganje Pijetla s drugim znakovima u ljubavi i prijateljstvu

Slaganje Pijetla s drugim znakovima u poslu

 
Pijetlu suradnici zapravo i nisu potrebni. On ionako stalno nešto kvoca i zanovijeta dok drugi rade, a sve to iz nimalo skromnog uvjerenja da on sve zna najbolje.Ako se pak odluči na partnerstvo onda bi najbolje bilo odabrati Zmaja ili Konja za suradnika.

Opširnije:Slaganje Pijetla s drugim znakovima u poslu

Pijetao kao roditelj

 
Pijetao traži avanturu, a djeca su prirodni avanturisti. U Pijetlovom domu nikada nije dosadno. Ponekad se čini kao da se Pijetao netječe sa svojom djecom u hrabrosti i domišljatosti. Kukavičluk je nepoznata riječ, koja se niti ne spominje u Pijetlovom obiteljskom krugu.

Opširnije:Pijetao kao roditelj

Zdravlje i ishrana Pijetla

 
Ponosni Pijetao vodi računa o svom zdravlju, jer je itekako svjestan da su mu tijelo i duh najvrijedniji kapital. Možemo čak reći da je po pitanju zdravlog života vrlo ambiciozan.

Opširnije:Zdravlje i ishrana Pijetla

Talenti, poziv i zanimanje Pijetla

 
Element znaka je metal, stoga ne čudi da mnogi Pijetlovi imaju smisla za novac. Ne samo da su sposobni osigurati dugoročne prihode, već uvijek imaju točan pregled svoje financijske situacije i točno poznaju svaku stavku uplata i isplata na svojem bankovnom računu. Uvijek točno kalkulira kada želi investirati, a svoje znanje rado dijeli s prijateljima, poslovnim partnerima, ali i sa siromasima, kojima je svaka pomoć dobrodošla.

Opširnije:Talenti, poziv i zanimanje Pijetla

Pratite nas na fejsu

Google plus