Svojstva pojedinih kristala

 

Svaki kristal povezuje se s određenim svojstvima. Ta svojstva odnose se na njegovo djelovanje, koje je četverostruko. Kristali djeluju na fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj razini. Stoga učeći svojstva pojedinih kristala možemo naučiti i uzročno posljedične veze između te četiri razine.

 

Možda Vam se te veze na prvi pogled učine nelogične, no kada se malo više udubite u njihovo proučavanje i počnete eksperimentirati u uporabi kristala, polako ćete uvidjeti logiku koja stoji iza svega.

 

Priroda, svemir, postojanje, zovite to kako želite, funkcionira prema određenim zakonitostima. Njih nije lako prozrijeti, no uz pomoć kristala možemo se barem malo približiti spoznaji prave prirode postojanja i života.

 

U daljnjem tekstu ću navesti svojstva pojedinih kristala poredanih abecednim redoslijedom. No o tome nešto više u bliskoj budućnosti.  Zahvaljujem na razumijevanju!

Pratite nas na fejsu

Google plus

 

Prijava u forum

Online

Imamo 31 gostiju i nema članova online

Novo na forumu

  • Nema postova za prikazati.

Prijava - odjava

Pogodnost registracije i logiranja je da nestaju oglasi iz članaka, otvaraju se linkovi za crtanje tlocrta u vektorskom alatu i naravno možete pisati u forumu...